Polisanmälan efter hundattack

Spread the love

Hej!
Efter en hundattack, är det ägaren man ska anmäla eller man kan anmäla vem som i familjen?
Är så att jag står som ägare, men det är min sambo som blivit polisanmäld…som inte ens va med vid händelsen…tanten mindes ej mitt namn men vet vad min sambo heter.
Mitt försäkringsbolag betalt veterinärvård o jag har verkligen brytt mej om d o inte krånglat nånting…sagt till att nytt staket ska fixas så d slipper oroa sej att hon tar sej ut. Tycker d känns lite surt att polisanmäla sin granne så…lr ja min sambo då som inte har ngt med detta o göra..utan jag som ägare som engagerat mej för min hunds påhopp:( han mår jättedåligt över detta…sjukt dåligt med ångest o förstår inte varför han blir indragen mä en polisanmälan?! Och jag förstår honom…så min fråga är…kan hon verkligen anmäla honom?! Mvh Linda

Hej, en polisanmälan kan göras mot vem som helst. Här har ju din sambo ingenting med saken att göra, varför han inte behöver ha något att oroa sig för. Ingenting händer med denna anmälan. Ni kan ju försöka prata med grannen och förklara saken och be henne återkalla anmälan mot din sambo.
MVH Jane Stenius, Hundjuristen

Bookmark the permalink.

Comments are closed.